Cumhuriyet Bayramında Astsubaya Hain Saldırı
“Açılım” ve “süreç” ile azdırılan terör durmuyor. Sokak ortasında öldürülen askerlerimizi henüz defnetmişken bir saldırı daha… Bir yanda peşmergenin “Kürdistan” bayraklarıyla, “Suriye Kürdistan’ı”nı kurmak için Türkiye üzerinden geçişine izin verilirken bir yandan PKK saldırıları yaşanıyor.
Diyarbakır’da eşi ile birlikte semt pazarında alışveriş yapan 8. Ana Jet Üssü’nde görevli Astsubay Nejdet Aydoğdu, maskeli 2 kişinin silâhlı saldırısına uğradı.
Arkadan yanaşan yüzü maskeli 2 kişi Astsubay Aydoğdu’ya ateş etti. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Aydoğdu ameliyata alındı. Dün gece kalp masajıyla yaşama döndürüldüğü açıklanan Astsubay Nejdet Aydoğdu, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
Şehit Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu’nun cenazesi bugün Diyarbakır’da yapılacak törenin ardından memleketi Ordu’nun Ünye ilçesinde toprağa verilecek.
Yorum ekle