17 Şubat 2018 Cumartesi günü, 12’ncisi gerçekleştirilmekte olan Ankara Kitap Fuarı kapsamında, Üçüncü Yol olarak İstanbul’dan sonra Ankara’da da okurlarımızla ve dostlarımızla imza günümüzde buluşma şansına sahip olduk.
Galeati Yayıncılık standındaki imza günümüzde bizi yalnız bırakmayan başta öğrenci arkadaşlarımız olmak üzere kendisini Üçüncü Yol’un bir parçası hisseden tüm Üçüncü Yol ailesine teşekkür ederiz.
İstanbul’da olduğu gibi Ankara’da da Türkiye Denizcileşmelidir çalışmamızın, fuarın tüm günleri için getirilen toplam adedi bir günde tükendi.
Hem gördüğümüz yoğun ilgi hem de imza gününe gelemeyen takipçilerimizin, dostlarımızın isteği üzerine 25 Şubat 2017 Pazar günü Galeati Yayıncılık standında 11.00-13.30 saatleri arasında ben(Çağdaş Bayraktar), Mehmet Anıl Parlak ve Mehmet Aman dergimizi imzalayacağız. Dergimizi henüz alamayan, imza gününe yetişemeyen ya da dergimizi alıp, imza gününe yetişip yine de tekrardan bizimle sohbet etmek, çayımızı içmek isteyen herkesi haftaya Pazar günü standımıza bekliyoruz.
Ailemizin her geçen gün büyüdüğünü, okuyucularımız tarafından içselleştirildiğimizi ve sahiplenildiğimizi görmek, verdiğimiz mücadeleye daha büyük bir azim ve kararlılık ile bağlanmamızı sağlıyor.
İyi ki varsınız.
Haftaya yeniden görüşmek üzere…
Çağdaş BAYRAKTAR
Üçüncü Yol Genel Yayın Yönetmeni
18 Şubat 2018
Yorum Ekle